jannaha

Om studentlivet och allting runt omkring

Change

Publicerad 2012-08-08 18:12:05 i Allmänt,

När man har mycket tid till att tänka och spekulera så blir man lite lätt sugen på förändring.









Good girl

Publicerad 2012-08-01 21:34:24 i Allmänt,

Jag har varit duktig idag. Klapp på axeln till mig, woho!

Det där med att vara duktig är å andra sidan en definitionsfråga. Jag summerar min dag så här: Idag har jag rensat i en av alla mina mail-inkorgar, jag har dödat Skeleton King i Diablo III  och jag har nästan gjort hälften utav näst sista inlämningsuppgiften i en av mina 3 st sommarkurser. Shit, det blev en lång mening men den innehöll ändå merparten av min dag. När jag läser föregående meningar så ser jag att större delen av dagen faktiskt gått åt till ingenting, men jag har i alla fall gjort lite skolarbete. Ja, jag har varit duktig!

Den största prestationen tycker jag dock är avslutandet av mitt trial-pass eller dödandet av Skeleton King. Jag squeelade som en liten flicka och sprang runt i små glädjecirklar. Jag återvände glatt till Tristram, tömde min ryggsäck på allt skräp jag samlat på mig och kände mig därefter lite smått tom. Vad ska jag nu ägna mig åt när tristessen trycker på? För att lindra denna tomhet skapade jag en ny karaktär. Lika bra att testa alla klasser, eller hur?

Nu när klockan börjar bli lite mer så känner jag att motivationen för skolarbetet börjar dala och jag ser framför mig en kväll fylld av serier och popcorn. Ja, det låter ganska bra och jag kan nästan säga välförtjänt ;)

Som sista lilla grej så har jag monterat ihop en liten bild som fick mig att le lite extra.



Du är så jävla bäst <3

Om

Min profilbild

Hanna

My life, my rules

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela